Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Váhová kategorie 0-13Kg Römer BABY-SAFE plus SHR ISOFIX TL Ellen - Základna BABY-SAFE ISOFIX Base v kombinaci se systémem RÖMER BABY-SAFE plus SHR dosahuje díky upevnění ISOFIX optimalizovaného ochranného účinku. Základna je spojena s upevňovacími body ISOFIX ve voze a dětská vanička se jednoduše upevňuje na základně, která následně zůstává uchycena ve voze. Systém RÖMER BABY-SAFE plus SHR umožní pomocí integrovaného adaptéru vaší dětskou autosedačku snadno připevnit ke všem kočárkům Britax. RÖMER BABY-SAFE plus SHR lze díky obsluze jednou rukou opět snadno a pohodlně ze sportovního kočárku uvolnit. - Systém ISOFIX spojuje adaptér s upevňovacími body ISOFIX ve voze; riziko chybné obsluhy je rozhodně minimalizováno a je dosaženo optimalizovaného ochranného účinku - Jednoduché uchycení dětské vaničky na adaptéru ISOFIX - Snadno přizpůsobitelná opěrná nožka přináší ještě větší stabilitu - Barevný indikátor ukazuje bezpečné uchycení dětské vaničky - Barevný ukazatel zobrazuje, zda jsou zajišťovací ramena ISOFIX bezpečně zaklapnuta - Deska s bezpečnostní fixací proti nárazu zezadu optimalizuje ochranný účinek při zadním nárazu - Kompatibilní s BABY-SAFE plus a BABY-SAFE plus SHR se zajišťovacími tyčemi - Jednoduché uvolnění dětské vaničky z adaptéru - Adaptér kompaktně složitelný - Adaptér může zůstat upevněný ve vozidle - Včetně zaváděcích přípravků k omezení poškození potahu sedadla - Zabudování do auta se systémem ISOFIX Snadno přizpůsobitelná opěrná nožka přináší ještě větší stabilitu. TrendLine Potah sedačky ze 2 až 3 různých látek ze směsové tkaniny z umělých vláken, prodyšný, příjemný na dotek, snadno udržovatelný, kombinovaný v souladu s módními trendy, částečně pruhované, strukturované a lesklé provedení zvyšující vizuální dojem VÝROBCE: RÖMER POŠTOVNÉ A BALNÉ: Poštovné zdarma! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - DODÁNÍ objednaného zboží - zboží odesíláme do 1 dne od obdržení peněz na účet - NEDOSTUPNOST ZBOŽÍ - Pokud se stane, že je požadované zboží již nedostupné, okamžitě vás o tom informujeme, případně vracíme zpět peníze - VRÁCENÍ ZBOŽÍ - Máte právo do 14 dní vrátit zboží bez udání důvodu. Zboží musí být nepoužité, v originálním balení a se všemi visačkami. Peníze za zboží vrátíme jamile k nám dojde zboží zpět. - STORNO OBJEDNÁVKY - Objednávku je možno stornovat do 24 hodin od objednání telefonicky nebo e-mailem - REKLAMACE - na námi prodávané zboží se vztahuje standartní 2 letá záruka. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Provozovatel obchodní činnosti: IČ: 75307561 DIČ: CZ7211033973 Michal Potůček Mikanova 7 106 00 Praha 10 nejsme plátci DPH Kontaktní osoba: Anna Potůčková krizanovaa@seznam.cz tel: 607 116 789 od 8:00 do 20:00, hledám, koupím,Autosedačka RÖMER BABY-SAFE Plus SHR ISOFIX Ellen TL, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace