Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Poštovné zdarma! Nosítko je určené pro děti od zhruba 5 měsíců až do váhy 18-20kg. Velmi lehké, skladné a praktické nosítko. Nosítko Patapum Baby Carrier je ideální pro menší děti nebo miminka a batolata. Velmi měkce vypolstrované ramenní pásy jsou vybaveny dalším postranním nastavitelným páskem, díky kterému pevněji zafixujete dítě k sobě, takže těžiště dítěte a Vaše bude velmi blízko sebe a nošení tak bude velmi snadné. Tímto systémem se váha dítěte velmi efektivně rozkládá na více bodů. Měkce polstrovaný a prodyšný bederní pás lze nastavit až na obvod 120cm, případně až 140cm díky prodlužovacímu pásku(součástí balení)! Pro větší pohodlí nosiče je Patapum Baby Carrier vybaveno i hrudním pásem, díky kterému si nastavíte velikost přesně podle sebe. Další výhodou nosítka je možnost srolování nepoužívaného nosítka a jeho pevné upnutí k bedernímu pásu ve formě úhledného balíčku. Nosítko je vybaveno odnímatelnou a prodyšnou síťovanou opěrkou hlavy, kterou můžete využít, pokud Vám dítě usne a pokud ji zrovna nepoužíváte, můžete ji pohodlně složit a upevnit pomocí přezek na nosítku. V tomto nosítku můžete nosit dítě ve předu čelem k Vám nebo na zádech. Stylově jsou nosítka vhodná jak pro maminky tak i pro tatínky. Svrchní část nosítka je ze silnější a pevnější látky, vnitřní část je jemnější plátno, vše je 100% bavlna s atestem. Dodáváme včetně českého návodu! Nosítko lze prát i žehlit. Dostupné barvy podle obrázků: navy (tmavě modrá), indigo modrá, písková, červená Dodací lhůta do 7dní od objednání spediční firmou UPS. VÝROBCE: PATAPUM POŠTOVNÉ A BALNÉ: Poštovné zdarma!, hledám, koupím,Ergonomické nosítko Patapum Baby - nová verze v.3.0, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace