Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Toto nosítko je vhodné již pro novorozence V klokance BABYBJÖRN je Vaše dítě v bezpečí a blízko Vás a vaše ruce jsou volné. Klokanka je pohodlná. Je navržena pro použití jak v interiéru tak i ven. Nabízí vynikající podporu pro dítě na záda a hlavu a zaručuje, že jeho nohy a ramena jsou ve fyziologicky správné poloze. Je velice praktická a bezpečná. Má jednoduché upínání a manipulaci s dítětem. Klokanka má u hlavičky na každé straně dvě možnosti nastavní, připevnění klokanku k pásům je pomocí dvou zásuvných přezek - červená a modrá - na zádech je překřížení uprostřed zad. Toto nosítko je navrženo tak, aby bylo šetrné pro Vaše záda - díky křížovým popruhům, který je možné upravit (výšku křížení, tak i délku kšand) a rovnoměrně tak rozložit váhu. Klokanku je možné nastavit do několika poloh, podle toho, jak dítě roste (53-90 cm, 3, 5-11 kg) Nejmenší děti se nosí obličejem k rodičům, větší potom obličejem ven. Lem klokanky okolo hlavičky dítěte lze ohnout Schválena v souladu s Oeko-Tex Standard 100, třída 1.Vitěz soutěže: American Baby, AMBY Award, 2006, Prima Baby a Pregnancy, Best Buy, 2006, UK, PracticalNo 1 Choice, 2005, UK. Klokanku lze prát v pračce na 40˚C Používaná, ale nezničená - bez vady, hezký stav VÝROBCE: BABYBJÖRN, hledám, koupím,Klokanka, nosítko BABYBJÖRN, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace