Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Super bundička a oteplováčky, není kompletek ale hodí se k sobě.Bundička v super stavu, měli jsme dvě takže není skoro použitá, jen jsem nechala odpárat gumky na konci rukávků aby šli pěkně ohrnout a taky se zlomil držáček u jezdce, tak jsem tam přidělala kolečko aby šlo dobře zapínat:-) Jinak bez chybičky, jako nová, teploučká, kombinace modré a čevené, podšívka fleese, odepínací kapucka, reflexní proužky, dvě funkční kapsičky.Vel.psaná 80 ale radši měřte. Oteplovačky NOVÉ, nikdy nepoužité, tm.modrá až černá barvička, s červenou lampasou na bokách.V pase guma, šráky jdou posunovat na jakoukoliv dýlku, taky jsou z gumy.Na předním díle zips.Vel.psaná 12 ale synek má teď 10 měs.a jsou mu naknop, proto posíláme dál:-) Taky radši měřte. ROZMĚRY: Bundička:celk.délka 40cm, šířka 39cm, rukávek od krku 40 cm Oteplovačky:délka od ramínka 68 cm, vnitř.nohavice 27 cm(na ramínkách jde povolit i utáhnout podle potřeby), hledám, koupím,BUNDA+OTEPLOVAČKY, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace