Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Výkonná, dvoufázová odsávačka na obě prsa, koupená v dubnu 09 v záruce, málo používaná jak nová. S touto odsávačkou je to rychlé a bezbolestné, nejdříve se zapne masáž a pak se reguluje síla odsávání. Můžete odsávat na cestách má adaptér na baterie a chladící box na uchování mlíčka. Součástí je také ruční pístová odsávačka, také s regulací sání. Jsou tam čtyři lahvičky používala jsem jen dvě. Celé je to uloženo v batůžku, tam naskládáte vše potřebné i více. Skvělí pomocník při problémech s kojením, např. vpáčené bradavky, miminko nechce sát, nebo je v inkubátoru, aby se vám nezastavila laktace, pravidelným odsáváním se zvýší tvorba mléka. Měla jsem půjčené i jiné odsávačky třeba swing, ale moc to nešlo, byly málo výkonné a s touto jsem byla spokojená na 100%, tak jsem si ji hned koupila a nakonec jsem ji nepotřebovala dlouho, je sice drahá, ale stojí za to, je to investice do zdraví miminka, aby mělo mateřské mléko a né umělé.A tato odsávačka je opravdu výborná. Mohu vám ji i dovézt, jestli nemůžete Praha nebo Praha východ pouze do 13.7 potom mohu osobně Liberec, Frýdlant a okolí v Praze budu opět až v srpnu. Nebo zašlu poštou dle ceníku ČP. Prodává se za 6000, - vzhledem k tomu, že není moc používaná nyní za 4390, -.Volejte na tel.605141619, klidně se i ptejte pokud Vás něco zajímá., hledám, koupím,elektrická odsávačka mateřského mléka Medela Pump in Style Advanced, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace