Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám zimní kombinézu, teplé huculky, rukavičky, šálku a čepici - vše potřebné pro mrňouska ve fusaku, na věk 3-12 měsíců. 1. Pěkná a teploučká kojenecká kombinéza s kožíškem kolem kapucky, slušivá a nezničená, kožíšek velmi pěkný, nezcuckatělý. Uvedená velikost 80. Nošena od tří měsíců do devíti měsíců v pohodě (pak už bylo teplo). Kombinéza je rozepínací až k zadečku, krásně se obléká. Je bez dírek, flíčků, zip plně funkční. 2. Pěkná fleesová čepička s nápisem Pepino, s oušky, stav velmi pěkný, je opravdu slušivá a roztomilá. Věk 6 - 12 měsíců, je poddajná, jemný fleesek. 3. Velmi pěkná fleesová modro bílá čepička s růžky, myškou a králíčkem, obvod hlavy 48 cm. 4. Krásné teploučké huculky nošené dvě zimy, přesto nezničené a pěkné, možnost stáhnutí. Pohodlně se natahují a nožičky jsou v teplíčku. 5. Přidám troje pletené rukavičky, šálku a háčkovanou čepičku - domácí práce naší babičky. Upřednostňuji prodej celého kompletu. Cena za komplet - kombinéza, tři čepice, šálka, huculky a troje rukavice - 175 Kč. V případě zájmu zašlu další foto či popis na mail. Zdarma přidám hrací desku se zvuky zvířátek a mašiny - koukněte na další inzerci., hledám, koupím,Zimní oblečení po našem Jeníčkovi - na 3-12 měs, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace