Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

více v albuTMAVĚ MODRY KOČÁREK S OZDOBNOU ORANŽOVOU PASPULÍ KOČÁREK JE TROJKOMBINACE.KABELA, HLUBOKY A SPORTÁK..Není to klasická X kombinace, kdy s sebou vláčíte všechny kombinace najednou, ale lze použít buď hlubokou korbu nebo sportovní. Kočárek pak není tak těžký a neopotřebíte si část, kterou nevyužíváte. Systém je nasazení je velmi jednoduchy jE VE VYBORNÉM STAVU NENÍ VYŠISOVANY A POCELOU DOBU BEZ PROBLÉMŮ. nAFUKOVACÍ 4KOLEČKA, KTERÉ OPTICKY VYPADAJÍ JAKO TŘÍKOLKA .PŘEDNÍ DVĚ KOLA JSOU OTOČNÉ 360 STUPNŮ TAKŽE JÍZDA S KOČÁRKEM JE VELMI JEDNODUCHÁ A NEMUSÍ SE KOČÁR ZVEDAT.KOLO JE MOŽNÉ NASTAVIT DO POLOHY PEVNÉ NEBO VOLNĚ OTÁČIVÉ.mÁ VELKY NÁKUPNÍ KOŠ KDE JSOU KAPSIČKY NA PLÁŠTĚNKU A SÍTKU PROTI KOMÁRŮM .KOČÁREK MÁ JEDNU HLAVNÍ BRZDU ;KDYŽ KOČÁREK PARKUJETE DÁLE JE VYBAVEN BEZPEČNOSTÍMI PÁSY -5BODOVY .má i polstry, ale zapoměla jsem je nasadit při focení na pásy. RUKOJET JE U KOČÁRKU POLOHOVATELNÁ - 3-POLOHY OPĚRKA NOHOU JE POLOHOVATELNÁ- 3 POLOHY PŘEDNÍ HRAZDA- NA KOČÁRKU JE ODNÍMATELNÁ A DÁ SE VYPRAT POTAH. KOČÁREK MÁ SUPER PÉROVÁNÍ TAK SNÍM PROJEDETE SNAD VŠECHNO JE OPRAVDU I DO SLOŽITĚJŠÍCH TERÉNU. KE KOČÁRKU DODÁM ZAVINOVAČKU TEPLOU JE TO JAKO PYTEL NA BOCÍCH ZIPY PC-790, - PŘI VKLÁDÁNÍ FOTEK JSEM ZJISTILA , ŽE JE NA KOČÁRKU JEŠTĚ KOD KDYŽ SE KUPOVAL , JE TAM I PÁR ŠKRÁBANCŮ OD DÁVÁNÍ DO AUTA- BOHUŽEL TOM SE NEUBRÁNÍTE DÁLE DODÁM UCHYT NA KOČÁREK NA DEŠTNÍK A DEŠTNÍK V BARVĚ TM.MODRÉ KE KOČÁRKU pokud budete chtít dodám pěkné věcičky pro nejmenší. VÝROBCE: DRIVER 3XL POŠTOVNÉ: DLE SAZBY POŠTY NEBO O VÍKENDU OSOBNĚ., hledám, koupím,3KOMBINACEKOČÁREK DRIVER 3XL PC 13100, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace