Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám značkové kvalitní bytelné prostorné polohovací golfky pro vysoké postavy! a velké děti. více fotek na e-mail výhody kočárku: -dlouhá zádová opěrka (48cm) a celkový leh (na max 90cm) -polohování zádíček, nožiček i rukojetí -nožičky i rukojeti jsou teleskopicky nastavitelné - rukojeti polohovací i do stran min. 91, max výška 112cm) -je perfektně odpružený vpředu i vzadu - doslova dítě pohoupete, brzdy i aretace v pořádku -stříška s krytým okénkem, letní/zimní, lze naklopit až dopředu, aby na dítko nefoukalo (pláštěnka nebyla potřeba)nebo nesvítilo, lze i sundat - sundavací madlo - komplet prací -snadné teleskopické skládáníkočárek je používaný, nicméně troufám si tvrdit v perfektním stavu. používání je znát na vnitřním polstrování, které již není jasně bílé, jako bylo původně a u opěrek na ručičky je mírně šoupané, nic hrozného. zimní pytel s kožíškem neladí, ale je opravdu teplý, dlouhý a prostorný (40x105cm) nánožník není originál, ale je velký a vyteplený, jako nový. hmotnost 11kg Cena za kočárek s nánožníkem a zimním pytlem 2800 Možno jendnotlivě: fusak 300kč, nánožník 150kč, kočárek 2500kč, hledám, koupím,Hartan ALU STAR vhodný i pro vysoké postavy!!, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace