Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

prodám krásný sportovní kočárek HERQULES Razor 6 spin-šestikolka, béžovo hnědá barva, švýcarský hliníkový kočárek, lehký, moderní, model 2007, přední zdvojená kolečka otočná o 360° s možností aretace, nastavitelné odpružení, velký nákupní košík, nastavitelné madlo, opěrka zad do několika poloh včetně úplného lehu, 5ti bodový pás, nastavitelná poloha nožiček, spousta kapes a úložných prostorů na kočárku, okénko v boudičce, jednoduchá brzda-zabrzdí se jedním sešlápnutím, kočárek lze \"svléknout\" a vyprat-velmi praktické, nastavitelná rukojeť-vhodné i pro vysoké tatínky, nemusí se sklánět, sedačku lze umístit po i proti směru jízdy. Kočárek ve výborném stavu, jen běžné známky užívání-používán jen zřídka po dobu cca půl roku, měli jsme kočárky dva. Ke kočárku jako příslušenství dokoupena korbička pro miminko v barvě červeno-modré resp. spíše červenošedé, takže lze použít od narození a navíc to vypadá, že máte kočárky dva, korbička je jako nová, s popruhy na nošení a \"poklopem\" na kočárek přes nožičky s kapsou. Ke kočárku zdarma přidám nánožník ke sportovnímu kočárku v béžovo hnědé barvě-na fotografii+dva slunečníky-jeden béžový s UV filtrem ke sporťáku, jeden červený krásný zn. Casualplay k hluboké korbičce-viz foto. PC kočárku vč. korbičky a nánožníku bez slunečníků byla téměř 16.000, - Kč. Možnost osobního odběru nejen v Praze, ale také v okresu Nymburk, hledám, koupím,HERQULES RAZOR 6 spin+korba+nánožník+slunečníky, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace