Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Kočárek je vyrobený z alu konstrukce, velmi lehký, váha 12kg i s výbavou, je to hluboká i sportovní verze. Obsahuje tašku na miminko se stříškou, tašku na rukojet, nánožník, pláštěnku, má 2 brzdy, přehazovací, výškově nastavitelnou rukojet, nafukovací kola, nákupní košík, má větrání na střeše, 5ti bodové pásy. Ke kočárku je i autosedačka 0-13kg, vybavená zmenšující vložkou a nánožníkem v barvě kočárku, autosedačku lze připevnit do kočárku, původní cena 9200, -, nyní 5500, - kočárek je v prefektním stavu, málo používaný , autosedačka skoro vůbec, přidám i deštnik ve stejné barvě, hledám, koupím,Sportovní kombinovaný kočárek Agát -Alu konstrukce, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace