Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám multifunkční kostku s uchem na přenášení je skvělý pomocník pro trénování jemné dětské motoriky těch nejmenších a pochopení souvislostí. Každá strana stimuluje jiný smysl. 1. strana-hodiny vydávající zvuk a lze hýbat ručičkama, 2. strana male pianko -každá klávesa má obrázek zvířátka a po zmáčknutí vydává zvuk příslušného zvířete a tlačítko s notičkou hraje po zmáčknutí náhodné melodie, 3.strana-telefon včetně sluchátka. Každá číslice po zmáčknutí vydává zvuk, 4. strana-ozubená kolečka-dá se s nimi hýbat všemi směry a vydávají chrastivý zvuk, 5. strana-knížečka jejíž jednotlivé stránky lze obracet a navíc stránky knížky mají otvor a ten se vsunuje do již praveného otvoru na kostce, 6. strana-číselné bonbónky-dá se s nimi hýbat všemi směry a jsou na nich napsané číslice, takže se dají řadit za sebou. Má opravdu mnohostranné využití a vydrží dětem dlouhou dobu.Vhodná od 9měs. do 2let. My jí kupovali ve 14.měs.a ještě ho zcela zaujala. Ale nyní už žijeme autama a tak posílám dále.Hraje(možná už bude brzy chtít vyměnit baterky), není poškozená, jen na pár místech má několik škrábanců. VÝROBCE: SIMBA-TOYS POŠTOVNÉ: 49, hledám, koupím,Interaktivní multifunkční kostka, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace