Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

MULTIFUNKČNÍ POJÍZDNÁ SANITKA PRO MALÉHO DOKTORA. Vyrobená z kavlitního plastu, který je zdravotně nezávadný. Tato interaktivní hračka bezpochyb zaujme každé dítě a uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. ROZMĚRY auta: - Výška 13 cm, - Délka 20 cm - Šířka 12 cm, - šířka po rozložení je 20 cm. Autíčko jezdáí samo a samo mění směr jízdy, když narazí na překážky. Zvuky: ambulance siréna, lesní roh a startování motoru. Po otevření dvěří sanitky máme přístup k pacientovi a diagnostických nástrojů umístěných v sanitce. Lékařské nástroje k dispozici, jsou: - Skalpel, - Otoskop, - Teploměr s tlačítkem změnách teploty -stříkačka AMBULANCE má: - Pohyblivou svorku pacient může vyjmut poté co se uzdraví. - rentgen těla tlačítko Start, - tlačítko na měření tlaku krevního tlaku... funkční - Realistické EKG funkční , - Tři tlačítka vystavující srdeční zvuky, kašel a břišní ozvy.... reálné zvuky Jedná se o velmi oblíbenou hračku u dětí. Tato hračka je určena pro děti od 3, prodám, na prodej, Interaktivní sanitka + pacient + d, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace