Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Novinkou roku 2014 je Originál Qvadrokoptera Amewi AMX-51 s Videokamerou a fotoaparátem. S novou 6 osou řídící jednotkou (gyroskopy), která zajišťuje perfektní stabilitu a jednoduché a přesné ovládání jak pro úplného začátečníka, tak i pokročilého pilota s možností razantní pilotáže a akrobacie. Vylepšena verze za stejnou cenu. Deluxe verze obsahuje výkonnější vysílač s dosahem do 350 metrů. Parametry : -Délka 515 mm. -Hmotnost 315 g. -Výška 86 mm. -Šířka 524 mm. -Doba letu 8 až 12 minut dle razance pilotáže. -Doba letu bez ochranného rámu 12 až 16 minut. -Akumulátor Li-pol 7,4V 850 mAh. -Nabíječ balanční s napájením z 240V doba nabíjení 1 hodina. -Rozlišení Videokamery 480p (640×480, 4:3). -Vysílač 6 kanál 2,4 Ghz přehledný modře nasvícený display Mod 1 až 4. -Bezpečný dosah 150 m dosah na volném prostranství až 350 m. -Precizní 6 osá řídící jednotka (3 letové režimy a režim obratů 360 stupňů). -Přesné létání v místnosti a venku i za větru až 4m/s bez ochraného kryt, prodám, na prodej,Originál dron Amewi AMX-51 kamera, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace