Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám velmi pěkný nábytek do bytečku pro Barbíny. Nábytek byl zhotoven na zakázku u truhláře pro mou dceru, velikostně pro Barbíny, je opravdu bytelný, napodobuje skutečný nábytek (polstrování, potah). Sada zahrnuje gauč, dvě křesla a stolek (obývák), rohovou lavici, dvě židle a stůl (jídelna) a dvoulůžko s polštářky (ložnice). Lze jej postavit kdekoli, na foto postaven na ploše 70x50 cm. Přidám další postýlku pro Barbie, je měkkoučká, má polštářek a přikrývku (není na foto, zašlu mailem). Cena je za vše, neprodávám jednotlivě. Panenky na foto ukazují velikost nábytku. Součástí nabídky jsou tři panenky Barbie a dvě malé panenky včetně oblečků, které mají na sobě. Panenky jsou po mé dceři, stále pěkné. Velké Barbie mají dlouhé vlasy, hůře se již rozčesávají, lze zaplétat i copánky. Jedna větší barbína je tmavší pleti, dvě světlejší pleti. Mají klouby v kolenou a jedna barbína má náušnice. Všechny klouby jsou v pořádku, nohy, ruce ani hlava nevypadávají, panenky jsou plně funkční. Malé panenky mají též dlouhé vlasy, pěkně se rozčesávají. Cena je za všechny panenky i nábytek dohromady.V případě zájmu pošlu další foto. Věřím, že panenky i nábytek potěší Vaši holčičku. Dárek zdarma dle výběru - dětské váhy, nákupní košíček nebo tři židličky do kuchyňky pro panenky. Poštovné obyčejně 60 Kč, doporučeně 75 Kč., hledám, koupím,+Pěkné Barbie + krásný nábytek do jejich bytečku+, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace