Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám pěkné hračky po našem Jeníčkovi. Všechny hračky jsou hrané, ale v pěkném stavu a pro Jeníčka kupované nové. 1. Žirafa se zábavnými kostkami Fisher Price Mattel - 5 kostiček, kostky je možno stavět na hřbet nebo vhazovat do žirafího krku. Když se to povede, po chvíli se (a s patřičným zvukovým efektem) objeví opět dole. Pro děti od 6 měsíců. Vloženy nové baterie. Cena 299 Kč. 2. Aktivní kostky Fisher Price - sada tří přátelských kostek, kde každá kombinuje klasickou aktivitu stavění, základní výuku a unikátní akci. Zmáčkněte hlavu každé postavy a spustíte akci. Nebo postavte kostky na sebe a spusťte všechny akce najednou jedním kouzelným pohybem. Modrá kostka má virbl a posuvné dveře. Červená kostka nabídne otáčející se kovové kolo s pěti korálky uvnitř. Žlutá kostka nabídne telefonní vytáčení a zavírající se dveře. Pro děti od 6 měsíců. Cena 179 Kč. 3. Aktivní látková chobotnice s 5 chapadly s různými možnostmi - šustí, chrastí- pro děti od 3 měsíců. Cena 25 Kč. 4. Gumové auto Cars pro nejmenší, krásně jezdí, zaoblené, maximálně bezpečné pro drobečka - pro děti od 6 měsíců. Cena 25 Kč. 5. Látková obrázková kniha se zrcátkem -chrastí, šustí, lze zavěsit na postýlku, autosedačku.... - pro děti od 3 měsíců Cena 75 Kč. Cena 499 Kč je za celý komplet hraček. Upřednostňuji prodej celého kompletu., hledám, koupím,***Pěkné hračky po našem Jeníčkovi***, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace