Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

rodám skvělou věc pro malé malíře:-))) Jedná se o projektor, do kterého nahoře do hlavice vložíte jeden ze 6ti kotoučků s obrázky, zapnete na tlačítku se žárovičkou, projektor se rozsvítí a promítá daný obrázek na papír:-) Dítě jej maluje dle obrysů tužkou či fixem, takto vytvořené obrázky pak slouží i jako vymalovánky:-) Na kotoučccích je veliké množství různých obrázků od zvířátek přes auta po kytičky:-))) Je to skvělá zábava a dítě vydrží dlouho sedět a malovat. Podporuje tvořivost a výtvarné schopnosti, stejně pak soustředění a jemnou motoriku ručky:-))) Bezva věc, kterou velmi oceníte a rozzáříte jí očka Vašeho prcka:-))) DOPORUČUJI, vyzkoušeno a je to bezva:-))) Projektor je hraný, ale troufám si říci, že je v super stavu a vypadá jako NOVÝ:-)) Je to vhodný dárek pod stromeček- Pokud bych Vám neodepisovala, zazlobila pošta, odepisuji vždy a všem:-))) Pak volejte 603533854. Děkuji..., hledám, koupím,PROJEKTOR VELKÝ +6 kotoučků s obrázky-super DAR k VÁNOCůM :-))), hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace