Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám tuto vskutku nádhernou ZNAĆKOVOU HRAZDIČKU FEHN v super stavu. Je to univerzální hrazdička vpodstatě na cokoli:-)My používali na kočárek, autodačku, koj. lehátko, krmicí židličku...ale jde na cokoli, má rozevíratelné klouby, kde si navolíte potřebné rozevření a je to vypolstrováno měkkou gumou, kvůli těsnění a dotáhnete:-))) Je nádherná, jasné barvy, na oblouku našité lístky. Můžu říct, že krásnější jsem neviděla, prostě super a ve výborném stavu.Jsou tam tři zvířátka s funkcemi. Koník je vibrační, natáhne se a s vibrováním se stahuje zpět-velice se líbil:-), myška píská a kočička chrastí. Jsou na suché zipy, takže se dají odejmout a nahradit jinými a přemístit díky suchým zipům kamkoli jinam:-) PC byla 930kč/ nyní 449kč. - FISHER PRICE kačenka v kouli, super věc pro prcka, každý ji jistě měl:-))) 135kč -FISHER PRICE LOKOMOTIVA, je na setrvačník, pro podporu lezení, opravdu bezva, když s ní mimi leze, roztočí jí tím nahoře duhový větrník, také komínkem píská, nerozbitná:-)))110kč -FISHER PRICE HRACí DEKA pro mimi. Byla k ná ještě takové pěnové oblouky, které se navlékaly do bočnic, aby šel z toho ještě udělat tunel, ale tyčka vzaly za své, tak se již jako tunel neužije, ale jako hrací deka je moc pěkná, nádherné a zcela jako nové. Syté barvy, nevyšisované, beze žmolečků, možno použít jako hrací deku a my využívali i jako mantinel na postýlku. Je tam i okénko, kterým se prcek může koukat ven nebo jej zavřít:-))) perfektní pro rozvoj zrakového vnímání. DOPORUČUJI:-)))199kč. Další fotečky možno na mejlík:-) Pozor, často končím, když Vám odepisuji ve Vašich spamech, prosím, vytáhněte si mne, nejsem spam:-) a kdybych náhodou neodepisovala, tak telefon je 603533854:-)Ceny od 110kč:-) Pa, pa Jana a prcci.-))), hledám, koupím,Značková hrazdička FEHN a další hračky FISHER PRICE :-))), hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace