Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám krásný kočárek High trek od Bébé confort. Podvozek byl používán 8 měsíců (záruční doba do 4/2010). Sedačka je úplně NOVÁ nikdy nepoužitá, pouze vybalená na focení. Barva oxygen red (2009). Příslušenství: letní stříška, šitý nánožník (červený), nová přebalovací taška na kočárek (černá), krásný slunečník (červený), originální pláštěnka. A jako odměnu za rychlé jednání přidám náhradní duši na kolo a také držák na láhev, nový, jen jednou vyzkoušený. Podvozek vykazuje známky běžného opotřebení. Je trošičku podřený od vkládání a vykládání z auta (tomu se žádný kočárek nevyhne). Ale jinak je v dobrém stavu. Je po servisní prohlídce, od té doby nebyl použit. Na podvozku jsou nalepené odrazky. Ale dají se lehce odlepit, pokud by je tam někdo nechtěl. Popis kočárku: Kočárek High Trek je lehký a snadno se s ním manipuluje, nabízí uživateli skutečné potěšení a současně zajišťuje pohodu dítěte. V jeho bohatě polstrované sedačce lze dítě uložit čelem dopředu nebo čelem k Vašim úsměvům. Geniální ergonomické sedadlo: celé sedadlo (opěrka sedadla; polštář sedačky; madlo) se sklápí a roztáhne jednou rukou, aby dítě mělo ergonomickou a pohodlnou polohu. Ovládač pevného nebo otočného předního kola NA RUKOJETI (což jsem maximálně využívala, u jiného kočárku jsem se s tím nesetkala) pro chytré objíždění překážek ve městě. Progresivní brždění a ruční brzda na rukojeti pro ovládání kočárku na svazích i v klidu. Přední tlumič nárazů a vysoce výkonné zadní odpružení, které zvládnou každý obrubník snadno a šetrně. Díky mimořádně jednoduchému skládání docílíte kompaktnosti, ať už je sedadlo kočáru v jakékoli poloze. Výškově nastavitelná rukojeť., prodám, na prodej,Bébé confort High trek+slunečník,přebal.taška,nán., prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace