Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Kočárek CITTA UNISYSTÉM od Španělské firmy Casualplay představuje novinku na českém trhu. UNISYSTEM kočárku umožňuje snadnou manipulaci při nasazování hlubokého korby, autosedačky polohovatelné PRIMA a autosedačky BABY ZERO. - Dvojité přední kolo plně otáčivé o 360° nebo uzamykatelné pro jeden směr - Odpružená zadní náprava - Unikátní, kompaktní, nový design kol - Bubnová brzda s ručním ovládáním - bovdenovým - Parkovací brzda - Teleskopická polohovací rukojeť - S adaptérem pro autosedačku a hluboký díl kočáru - Odjímatelné sedátko pro lepší uchycení autosedačky a hlubokého dílu kočáru - Velký prostor pro nohy pro lepší komfort v případě, že dítě spí - Polohování noh - Odnímatelná podložka ( pro snadnější údržbu kočárku ),dá se kdykoliv změnit barva kočárku,můžete si zvolit z více barev, my nabízíme černou(viz foto) - 5 bodové bezpečnostní pásy s pevným uchycením mezi nohama SOUČÁSTI KOČÁRKU : - pláštěnka - stříška - nákupní koš - nánožník - podložka do kočárku ROZMĚRY KOČÁRKU : - šířka 64 cm - výška 107 cm - váha 12.9 kg Kočárek je 3x použitý, zakoupen 24. 7. 2009 na dovolenou, plná záruka! Včetně nánožníku, pláštěnky a vložky do kočárku VÝROBCE: CASUALPLAY POŠTOVNÉ A BALNÉ: dle ČP, prodám, na prodej,Casualplay CITTA Uni N.O.V.Ý plná záruka, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace