Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Chobotnice Lamaze

Safari cirkus - Lamaze

Safari cirkus - Lamaze

2008-09-07 10:55:13

Safari cirkus - tahací. Žirafa, Opička s bubínkem a Lev. Ve velmi dobrém stavu, bez poškození. Více na www.emimi.cz

Textilní knížka Lamaze

Textilní knížka Lamaze

2008-09-07 11:22:32

Z každé strany je zvířátko. Titulní stránka - králík, pak je lev, slon, zrcátko, šustící žirafa, hroch, opička. Na druhé straně je kůň, kravička, bíločerné kruhy, ovečka, bíločerné čtverce, králík. Skoro nepoužité, ve velmi dobrém stavu. Včetně krabičky, takže nikdo ani nepozná, že není hračka nová :o). Více na www.emimi.cz

Chobotnice Lamaze

Chobotnice Lamaze

2008-09-10 17:43:27

Měkká chobotnička hýřící barvami, která může miminko potěšit mnoha funkcemi: - každé chapadlo upoutá něčím odlišným - otáčivá hvězdice, neřehtá - dětské zrcátko - mořský koník jako kousátko - barevné kroužky na gumičce k tahání - kolečka látek na konci chapadel - každé u jiného materiálu šustí - hlavička chobotnice krásně píská - pomocí suchého zipu se dá umístnit kamkoliv (vajíčko, postýlka, kočárek, hrazdička) Rozvíjí motorikou hmat, zrak a sluch. Chobotnice je v perfektním stavu, nezničená. VÝROBCE: LAMAZE POŠTOVNÉ: Dle tarifu ČP CENA 329, - Kč Více na www.emimi.cz

hračky Lamaze

hračky Lamaze

2008-10-11 21:42:21

Koupím za slušnou cenu hračky od Lamaze ve výborném stavu pro své miminko. Děkuji za nabídky.

Chobotnice - Nese Marco

Chobotnice - Nese Marco

2008-11-12 19:15:51



Chobotnice - Norris F.

Chobotnice - Norris F.

2008-11-14 18:48:58



Panenka Emilka od Lamaze

Panenka Emilka od Lamaze

2008-12-12 16:59:14

Prodám dětmi oblíbenou panenku Emilku od Lamaze. Její pestrobarevné a šustivé šatičky i černobílé punčošky vyrobené z různých typů materiálů stimulují jemný hmat i zrak. Chrastítko v náhrdelníku a pískátko pod krkem zase pomáhají rozvíjet sluch a motorické dovednosti. Povrch lze omývat čistou vodou. Výška panenky 26cm, cena 270 Kč.

Aktivní hračka LAMAZE

Aktivní hračka LAMAZE

2008-12-29 13:04:42

Pěkná hračka s velkým množstvím aktivit, k zavěšení na postýlku, kočárek nebo na hraní, velmi pěkná stav, nepoškozená, zn.LAMAZE

Hračky od Lamaze

Hračky od Lamaze

2009-01-08 10:21:33

Tato roztomilá kočička je vyrobena z jemného pestrobarevného materiálu.Když ji zataháte za ocas, začne vrnět.V tlapkách drží klubíčko příze s cinkající kuličkou uvnitř a dva kroužky, pomocí nichž může dítě kočičku přenášet.Ohebné tlapky vydávají šustivé zvuky pro stimulaci sluchu a připoutání pozornosti dítěte.Pomocí plastového klipu ji lze snadno připevnit k postýlce, kočárku apod. Jasné a pestré barvy stimulují zrak dítěte. Omyvatelný povrch. Je v super stavu. Žirafa má natahovací nožky, pískátko, rolnička hmatka, na krku má dvě kousátka a na ocásku barevné střapečky.

žirafa Amina zn. Lamaze

žirafa Amina zn. Lamaze

2009-01-12 13:03:02

Prodám hračku pro nejmenší - žirafu Aminu zn. Lamaze (jako nová, použitá pouze na dekoraci). Tato milá žirafa je vyrobena z jemného pestrobarevného sametu. Na krku má dvě cinkající kousátka, na ocase barevné střapce a houpající nožičky slouží na tahání. Kopýtka vydávají zvuky a mají uvnitř ukryty pískátka a tvary podněcující chápavý reflex dítěte. Další pískátko má žirafa ve své hlavičce. Jasné a pestré barvy stimulují zrak dítěte a upoutávají jeho pozornost. Pomocí plastového klipu lze snadno připevnit k postýlce, kočárku apod. Cena 260, -Kč. Možno zaslat poštou.

Otočná zahrádka od firmy Lamaze

Otočná zahrádka od firmy Lamaze

2009-01-15 14:04:03

Nabídněte, koupím otočnou zahrádku od firmy Lamaze.

Otočná zahrádka od firmy Lamaze

Otočná zahrádka od firmy Lamaze

2009-01-15 14:07:03

Nabídněte, koupím otočnou zahrádku od firmy Lamaze. valnickova.zuzana@seznam.cz

Hrající chobotnice

Hrající chobotnice

2009-01-15 22:04:59

Do-Re-Mi S naší hudební chobotnicí si rodiče i děti užijí spoustu legrace při skládání nových i objevování známých melodií. Po zmáčknutí nebo stlačení chapadla se ozve tón. Tóny v osmi chapadlech tvoří dohromady celou oktávu. Barvy na koncích chapadel odpovídají tónům dvou melodií vytištěných na papírovém štítku. Pestré barvy a černobílé vzory rozvíjí zrak. Různé materiály, ze kterých je chobotnice vyrobena stimulují hmatové receptory. Charakteristický tvar očí chobotnice využívající efektu „focal point“ upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace. Hračka je vyrobena z kvalitního veluru. Použity jsou pouze dvou až třívrstvé tkaniny s trvanlivým potiskem s dlouhou odolností. Barvy tak zůstávají stále stejně intenzivní i po několikerém přeprání. Použitá výplň je vyrobena pouze z nejlepší střiže polyesterových vláken, což zajišťuje zvýšenou měkkost a dlouhou životnost hraček.

Panenka EMILKA od Lamaze

Panenka EMILKA od Lamaze

2009-02-07 20:20:17

Nabizim krasnou a urcite znamou panenku Emilku od Lamaze. Satesky susti, telicko piska a v hlavicce rolnicka, naprosto v poradku akorat na botickach nam chybi maslicky.cena 195kc. Dale krasneho plysoveho skritka s rolnickama cena 100kc.Mozno zvlast, kdyz dohromady darek relaxacni hudba pro miminka.

hrají slůně od lamaze

hrají slůně od lamaze

2009-03-06 12:43:21

je nové, posíláme dál, máme holčičku a jsme na růžovou, slůně po zatažení za chobot hraje krásné melodie, jinak šustí, má velké zrcátko, rolničky, pískátka, no lamaze nemusím dále chválit, pův.cena 690kč, nyní je i s poštovným!!!

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Měkká chobotnička hýřící barvami, která může miminko potěšit mnoha funkcemi: - každé chapadlo upoutá něčím odlišným - otáčivá hvězdice, neřehtá - dětské zrcátko - mořský koník jako kousátko - barevné kroužky na gumičce k tahání - kolečka látek na konci chapadel - každé u jiného materiálu šustí - hlavička chobotnice krásně píská - pomocí suchého zipu se dá umístnit kamkoliv (vajíčko, postýlka, kočárek, hrazdička) Rozvíjí motorikou hmat, zrak a sluch. Chobotnice je v perfektním stavu, nezničená. VÝROBCE: LAMAZE POŠTOVNÉ: Dle tarifu ČP CENA 329, - Kč Více na www.emimi.cz, hledám, koupím,Chobotnice Lamaze, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace