Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Sportovní, velmi lehká trojkombinace, určená od narození. Pomocí adaptéru lze nasadit autosedačku Depemo. Přední, otočná kola s aretací- možnost zablokování. Otočení sportovní korbičky proti i ve směru jízdy. Výškově stavitelná rukojeť. Odnímatelná hrazda u sportovního provedení. Polohování zad (4 polohy)i nohou do několika poloh. 5 - bodové upnutí dítěte. Bouda se sklápěcí sluneční stříškou s okénkem. V ceně je jarní fusak, nánožník, brašna na řidítka, pláštěnka. Rozměry: Lehátko: 91 x 37cm, Vložná taška: 78 x 30cm, Šíře osy: 62,5cm. Průměr koleček: přední 20cm, zadní 28cm. Hmotnost podvozku: 7,5kg., prodám, na prodej,Hoco ranger xspotrsline, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace