Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám kočárek značky Jané Powertwin - tříkolka, zakoupený v srpnu 2008- v záruce do srpna 2010. Vhodný jako sourozenecký kočárek, nebo jako kočárek na dvojčátka. V perfektním stavu, používala jsem ho jako sourozenecký kočárek- pouze 4 měsíce, staršímu dítěti už jsou dva roky a v kočárku se vozit odmítá. Součástí kočárku jsou sportovní sedačky, dvě sedačky Strata 08 do auta kompaktibilní s podvozkem, taška na plínky- velmi praktická, nosila jsem ji i bez kočárku jako příruční zavazadlo, pláštěnka, 1x nánožník na přední sedačku, pumpička a návod. Kočárek se dobře skládá, zabere málo místa- po složení je dokonce menší než tříkolka, kterou mám na jedno dítě, jezdí se s ním dobře ve městě i na výletech do přírody (nafukovací kolečka, přední s aretací), sedačky do auta-skořápky (0- 13kg) mají odnimatelnou stříšku, ve které je moskitiéra a zabudovaný zvoneček, který hraje melodie, sedačky se do auta dobře připoutávají a skvěle drží v pásech- mají vysoké hodnocení v crash testech. Barva je vhodná pro chlapečka i holčičku- kombinace džínové a oranžové. Původní cena kočárku i se skořápkami -22 970 Kč, nyní za 15 000, při rychlém jednání dohoda možná. Telefon: 604 907 316, e-mail: rozai@seznam.cz, hledám, koupím,Jané Powertwin, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace