Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám nevyužívaný kočárek Dorjan cool spring. - sportovní čtyřkombinace skládající se z malého hlubokého kočárku, velkého hlubokého kočárku, přenosné tašky na dítě a sportovní sedačky - nová stabilní odpružená konstrukce zaručující vysoký komfort houpání - překlápěcí rukojeť s nastavitelnou výškou - přenosná taška na dítě sloužící jako fusak - velký nákupní koš - velká nafukovací kola s ložiskovými středy - brzdy po obou stranách kočárku - 5-ti bodové bezpečnostní pásy - houpání na řemínkách - větrací síťka v zadní části kočárku - madlo s možností změny na pultík - včetně tašky na rukojeť v barvě potahu a pláštěnky - rozměry kočárku: d108 x š59 x v108 cm - složený kočárek: d108 x š59 x v55 cm - výška lůžka od země: 48 cm - rozchod koleček: max. 60 cm - průměr koleček: 29,5 cm - plocha ležení: 34 x 85 cm - vnitřní rozměry vložné tašky: d66 x š32 cm - výška vaničky: 20 cm - hmotnost: 15 kg, prodám, na prodej,Kočárek Dorjan cool spring, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace