Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

představujeme novinku od firmy RETRUS -kombinovaný kočárek FIRE 3v1 . Nová generace kočárku s předními otočnými koly. Součástí je: -HLUBOKÁ KORBA , rozměr: 75/38cm. Jako jedna z mála: 1/ s POLOHOVATELNOU OPĚRKOU ZAD v korbičce (3 polohy +leh) 2/ STŘECHA PODŠITÁ MOSKYTIÉROU-lze oddepnout a větrá. 3/KOKOSOVÁ MATRACE-kvalita pro zádíčka miminka madlo na přenášení v ruce potaženo igelitem (z důvodu lepší údržby), nánožník Lze nasadit na kontrukci ve směru i proti směru jízdy. -SPORTOVNÍ ČÁST , rozměr: 90/38cm Polohovatelná opěrka zad i nohou do úplného lehu, nánožník s kapsou na koj. potřeby, 5-tibodové pásy, STŘECHA PODŠITÁ MOSKYTIÉROU-lze oddepnout a větrá, střecha lze úplně sklopit za záda dítěte (důležité pro větší dítě-netlačí žádné kovové vzpěry do hlavičky), na střeše kapsy na koj.potřeby.Polohování pomocí páčky-ne pásků Lze nasadit ve směru i proti směru jízdy. -AUTOSEDAČKA 0-11 s adaptérem na podozek kočárku.Součástí autosedačky je stříška, podhlavník, nánožník -VELKÝ NÁKUPNÍ KOŠ -TAŠKA NA RUKOJEŤ -PLÁŠTĚNKA -MOSKYTIÉRA -PŘEBALOVACÍ PODLOŽKA - NAFUKOVACÍ KOLA NA LOŽISKÁCH, přední otočná s možností aretace. -JEDNOSTOPOVÁ BRZDA Výběr ze 3 typů podvozků: -BIG 3-kolový, velká všechyn 4kola -LITTLE 3-kolový, přední dvojkolo menší, zadní velká -4-kolový Rozměry kočárku: výška 120cm, šířka 59cm (projede 60cm dveřmi), délka 100cm Rozměry podvozku na transport: s koly 32/97/59, bez kol:20/82/59cm Váha podvozku s koly:10kg Korba:4kg, hledám, koupím,Kočárek FIRE 3v1 s autosedačkou, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace