Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám tento krásný sportovní kočárek Herqules Raptor 3 spin v barvě Black/olive (černá s olivově zelenou) s doplňky - originál fleesový fusak do kočárku, černý nánožník Emitex, originál batůžek a pláštěnka s odrazkami. Používali jsme na kočárek adaptér a autosedačku Römer Baby Safe 0-13kg s fleesovým fusakem, které také nabízím k prodeji (v případě zájmu cena dohodou) Kočárek je vybaven kotoučovou brzdou, což je praktické zejména při jízdě z kopce nebo v terénu. ROZMĚRY KOČÁRKU: Délka opěradla a sedáku: 89 cm Rozměry složeného kočárku: d. 84 x š. 67 x v. 39 cm (bez předního kola) Kočárek je kupovaný v srpnu 2007 nový a je ježděný zhruba rok a půl. Žádné závady nemá, jen běžné opotřebení, jako poškrábaná konstrukce (tomu se nelze ubránit). Autosedačka je kupovaná ve stejnou dobu jako kočárek, používaná asi rok. Potah je jednou praný. Je poškrábaná zboku na madle, není to nic hrozného - běžné opotřebení. Původní cena za komplet byla 20.500 Kč, nyní ho nabízím za 5500,-, prodám, na prodej,Kočárek HERQULES Raptor 3 spin, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace