Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím prostorný sportovní kočárek Rally Quatro koupený 5/09, který je minimálně používaný. Velmi jednoduše se s ním manipuluje.Velkou výhodou je přehazovací rukojeť a prostorný košík, který má jednu část na zip. Výborná je i kapsa na boudičce kočárku. Kočárek má certifikát bezpečnosti a hygieny. Je vhodný jak do města, tak do přírody. Konstrukce kočárku dobře tlumí nárazy a má dvojí odpružení. Sedačka kočárku je polohovatelná až do lehu (4 stupně nastavení). Kočárek má pětibodové bezpečností pásy, nánožník a odnímatelné sportovní madlo, pláštěnku, nastavitelnou nožní opěrku, gumová kola, funkční brzdy i aretaci předních kol. Veškeré dotazy ráda zodpovím, pošlu další fotografie. Osobní předání možné v Nbc, Pdy, Pha, Jc, HK nebo podle dohody. PC kočárku byla 4200 Kč. Rozměry: Rozložený d/š/v 95/64/106 cm Složený kočárek d/š/v 95/64/34 cm Sedáto d/š/v 92/35/20 cm Zádová opěrka d/š 52/35 cm Sedák d/š 40/35 cm , prodám, na prodej,Kočárek Rally Quatro , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace