Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám kombinovaný kočárek červenomodrobílé barvy Baby Welt Oregon GTS. Je sportovně elegantní kočár se třemi širokými koly. Je složen z lehké konstrukce a odnímatelného sportovního sedadla, které lze usadit oběma směry, součástí kočárku je taška na dítě a nánožník. Sedadlo je široké, dlouhé s posuvnou podpěrou pro nohy, podpěra se nechá i samostatně sklápět. Sedadlo lze sklopit do zcela rovného lehu. Kočárek je od 0-3let. Hluboká taška je opatřena poutky pro přenášení, madlo kočárku má nastavitelnou výšku (67-119cm). Z hlubokého kočárku, lze rychle změnit na sportovní. Boudičku lze polohovat a součástí je zabudovaný sluneční kšilt. Aretace předního kola. Možnost úpravy boudičku na léto, zabudovaná moskytiéra. Velký košík na nákupy. Snadné skládání. Praktická kapsa na boudě. Pláštěnka součástí. Kočárek lze využít i k uchycení autosedačky Maxi- cosi (pro skupinu 0-13kg.) Kočárek je ve výborné stavu používaný jen na procházky do města, po jednom dítěti. ROZMĚRY: výška 63, šířka 108, d, prodám, na prodej,Prodám Baby Welt Oregon GTS, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace