Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Trojkombinace se skladá z autosedačky, hlubokého lůžka a sportovní verze. Autosedačka: - je pro děti od narození do cca 18měsíců. - Díky PRO fix systému je možné jednoduchým nacvaknutím připevnit na konstrukci kočárku JANÉ. - Splňuje přísné bezpečnostní normy EU. -Povlak je možné vyprat. Hluboké lůžko: - Lůžko obsahuje síťku proti hmyzu schovaná ve stříšce. - Zádní díl stříšky je odepínací, zůstavá síťka proti hmyzu. - Možnost polohování lůžka. - Vnitřní vložka jde sundat a vyprat. - V lůžku jsou otvory pro proudění vzduchu. Sportovní verze: - Sportovní ultra lehká čtyřkolka (6 koleček) se snadným ovládáním a složením kočárku. - JANÉ kočárek má otočná kolečka s možností aretace. - Kočárek je vybaven pětibodovými bezpečnostními pásy a bezpečnostním madlem. Parametry: 61x98x102cm (rozložený kočárek) HMOTNOST 6,5kg. Navíc dodám pláštěnku na Lůžko Nomád, zvlášť pláštěnka na Sportovní verzi. A také nánožník sportovní verze. V případě zájmu dodám Více informací. Praha, Brno., prodám, na prodej,PRODÁM JANE NOMAD Trojkombinace i každé zvlášť., prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace