Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodáme kočárek Gesslein Baby Buggy tmavě modré barvy. Součástí je originální taška na kočárek, pláštěnka, nánožník. Kočárek byl kupovaný jako náš druhý a byl využíván pouze na cestování. Má běžné známky používání, není zničený. Pouze na jednom pěnovém madlu je lehce odřený od vkládání do kufru u auta a na holích je odřen od nakládání do letadla leteckou společností, tomu jsme bohužel nezabránili(viz detailní foto). Drobná trhlinka na místě u nožiček a na boudičce (viz foto). Kočárek je pravidelně servisovaný, praný, impregnovaný u pana Kutíka v Pardubické Duze (červen 2009), dnes (1.7.2009) vypraný a naimpregnovaný. Preferujeme osobní odběr Pardubice, Hradec Králové, CHrudim -možnost kočárek i shlédnout. Byl kupovaný v lednu 2007, záruka tedy již není, ale i tak předáme paragon a záruční list. Přední kolečka se dají zaaretovat, aby se nenatáčely. Informace od výrobce: Golfky Baby Buggy je možné používat jako normální sporťák (golfová hůl) a nebo také s přenosnou taškou M-Lift od narození. A pokud se vám i toto zdá málo, je tu ještě možnost uchycení autosedačky \"Babygo\" na BabyBuggy. Tak vám vzniká multifunkční travel systém. V porovnaní s ostatními Buggy - kolegy se odlišuje svojí velkou stříškou, samostatným zavěšením kol, možností dát opěrku zad skoro až do vodorovné polohy, prostornou plochou na sezení, exkluzivním čalouněním a lehce přístupnou nákupní síťkou. Rozměry: - ložná plocha: cca 87 x 34 cm - ve složeném stavu: 115 x 39 x 31 cm Váha: - cca 12 kg ROZMĚRY: Kočárek můžeme jen a jen doporučit. Lze využít i pro miminko po dokoupení vložné tašky. Snad jako jediný má možnost polohovat zádíčka do úplného lehu a to samé u nožiček., hledám, koupím,Prodám kočárek Gesslein Byby Buggy, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace