Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Jediná clonka stínící i při nízkém sluníčku a když miminko leží !! Mnohem lepší, než slunečník - není to jen malý kousek látky k ničemu, jako nabízejí někteří výrobci - stíní i ze strany a také část nožiček !! Chraňte své miminko - NYNÍ PRÁZDNINOVÁ AKCE, SLEVA 50kČ Z PŮVODNÍCH 299Kč !!! Naprosto super věc, co má mnohostranné využití - mrkněte na detaily ! Doporučuji z vlastní zkušenosti - clonka jde na úplně všechny typy kočárků i golfek, také na většinu autosedaček a vajíček, my ji skvěle využíváme na zahradě dokonce i na dětskou židličku a polohovací lehátko !!! Opravdu výborné, hodí se ke všem barvám, nebledne, nevytahuje se, zůstává netknutá, lze ji lehce v ruce vyprat a po využití ji rozhodně prodáte mnohem snadněji, než slunečník !! Skladnost je super - složí se do malého placatého kolečka - jako stínítko do auta. My ji používáme na x-lander (korbu i sporťák) a osobně vyzkoušeno na Jané, Chipolino, Deltim a Casuaplay - jinak vážně sedí na vše. Má klipsy jako mají kšandy, takže je možné ji připnout na boudičku, látku, tyčku či cokoliv jde :o) Samozřejmostí je atest na UVA a UVB filtry (50+). Dodání IHNED - v Praze mohu předat osobně, jinak zašlu poštou max. druhý den po obdržení platby !!! Domluvte se s kamarádkami a šetřete na poštovném - 1ks/39Kč, 2-5ks se vejde za 58Kč !! email: jarurich@seznam.cz, hledám, koupím,Sluneční stříška, clona, stínítko na kočárek - nyní AKCE !!!, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace