Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

PRODÁNO!!!PRODÁNO!!Mám objednané další vozíky, jsou to nové druhy, odpružené, cenově do 3500kč.xelliska@email.cz TENTO VOZÍK JE JIŽ PRODANÝ!! Nabízím uplně nový, zabalený dětský kočár, nebo vozík JOGGER za kolo, kolečkové brusle, nebo i jako kočár v jednom.Stabilní ocelový rám.Velice rychlá montáž i demontáž/vše je na čepy, jištěné perem/Pro jedno-2děti, má dvoje pásy.Váha do 40kg.Na předním kolečku brzda.Otočný spojovací kloub brání otočení vozíku.Pevný nepromokavý potah.Pod předním srulovacím oknem síťka proti hmyzu.Vzadu úložný prostor. Jsou tam dva uchyty plastové.viz.foto.Místo těch plastových uchytu Vám mohu nechat zhotovit z nerezového materiálu./jedná se o dva kousky-z každé strany jeden/, to v případě zájmu, dohoda!.Nabízím je, jelikož mám možnost je nechat zhotovit a také proto, že mě již praskly, když na vozíku děti dováděly, je to bohužel jen plast.TOTO VÁM nenabídne ani sebelepší prodejce a pak je nutné se trápit s reklamací, pokud se stane to co mě i Vám.Jinak jsem s vozíkem moc spokojená, na obrázku jsou moje děti v našem vozíku, jsou jim 3roky a i s jejich váhou se dá spokojeně jezdit.Vozík je jak pro dvě děti, tak i pro jedno!! Je to Holandský výrobek, který mě 100%uspokojil, jsem pouze zprostředkovatel.100%záruka ve zboží je ve slušném zacházení a jednoduché manipulaci.Návod je součástí, není sice v češtině, ale je to tak jednoduché, že to je i pro laiky!Jsou tam i obrázky Zboží pojistím do plné částky, odesílám překontrolované, funkční a pojištěné zboží, za případné problémy ručí pošta do plné výše pojištění!! Jsou tam plastové ochrany, které se při přepravě mohou odlámat, TY JSOU POUZE OCHRANNÉ!TAKŽE JE SUNDEJTE A VYHOĎTE. Vozík putoval z Holandska do našeho sousedního státu, kde jsem si ho vyzvedla a přišel v naprostém pořádku, nepočítám nepatrně potlučenou krabici, to je zcela patřičné, je to těžké zboží!Tak pokud to naše pošta nezvládne a vozík jakkoliv jinak poškodí, zkopíruji Vám podací lístek, poté Vám pošta vyřeší reklamaci a vrátí peníze do plné výše pojištění/zkušennost v jiném zboží/.Posílám jako obchodní balík, pokud by jste ho chtěli poslat dobírkou, poštovné prosím o poslání dopředu, jakkoliv-složenkou, nebo na účet 250kč.Při platbě předem poštovné 200kč. Posílám poštou, nebo si mužete vyzvednout osobně.PROSIM ODKLIKEJTE VŠECHNY OBRÁZKY!UKÁŽÍ SE VÁM I JINÉ! Mám objednané vozíky a mám i zájemkyně, pokud budete mít zájem i vy, není problém si vozík zamluvit email:xelliska@email.cz, hledám, koupím,Vozík JOGGER za kolo 2v1, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace