Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

HALÓÓÓÓ, hledáme ještě pár kamarádů a kamarádek, kteří by společně se svými rodiči chtěli chodit do \"Hudebky pro nejmenší\" v Praze 9 - na Černém Mostě, ve Vybíralově ulici. Termín 14. 9. - 14. 12. 2009 je 13 lekcí. Hudebně vzdělávací program pro děti od 0 - 4 let s pohybovými prvky a hraním na hudební nástroje. Program je zaměřen na rytmus hudby a podporu mluvení dětí. K dispozici jsou dětské hudební nástroje a 30 minut herny zdarma před začátkem lekce (adaptace dítěte na nové prostředí). Cena: 1430 Kč, sleva pro dva sourozence 2340 Kč. Školné se platí při první hodině. Kurz bude otevřen pro minimálně 6 a maximálně 10 dětí, no a ny jsme zatím 4!!!!! PŘIJĎTE MEZI NÁS, AŤ SI MŮŽEME SPOLEČNĚ ZAZPÍVAT!!!! V případě zájmu se mi, prosím, ozvěte a já Vám pošlu kontakt na zřizovatele. TĚŠÍME SE NA VÁS!!!!, hledám, koupím,HALÓ, DĚTI, POJĎTE S NÁMI DO HUDEBKY, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace