Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Obezita u dětí, stejně jako u dospělých, vzniká nadměrným ukládáním tuku v organismu. Dochází k tomu proto, že přijaté množství energie je větší než výdej. Dětská obezita je zvlášť nebezpečná, protože hrozí riziko mnohých onemocnění v pozdějším věku. Čím dříve se proto s obezitou u dítěte začne pracovat, tím větší má šanci na zdravý život. Děti, u nichž se nadváha objevuje již v raném věku, mají dvakrát vyšší pravděpodobnost, že jejich obezita bude trvat i v dospělosti. Obézní děti mají v dospělosti problémy s vysokým krevním tlakem, zvyšuje se u nich riziko infarktů, mrtvice a častěji je u nich diagnostikována cukrovka. Čím jsou starší, tím více se u nich zhoršují funkce pohybového aparátu. Obézní jedinci jsou rovněž náchylnější k různým druhům rakovinného bujení. Vyšší tělesná hmotnost může mít vliv i na psychický stav dítěte a jeho sebevědomí. Obézní děti se totiž častěji stávají terčem posměšků a šikany. Základem je samozřejmě správná strava a dostatek pohybu. Navíc přidejte dí, prodám, na prodej,Je vaše dítě obézní ?, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace