Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů klobouky

Prodej staveb. pozemku Martinice-Klobouky u Brna

Prodej staveb. pozemku Martinice-Klobouky u Brna

2008-12-19 16:20:01

Prodej stavebního pozemku v obci Martinice u Klobouk u Brna. Pozemek je dle ÚZ plánu pro bydlení a rekreační zařízení. Na pozemku velkokapacitní studna, klenbový sklep o rozměrech cca 8 X 15 m, el.přípojka - pozůstatek po demolici. Velmi dobrá přístupnost na pozemky, ze dvou stran asfaltové komunikace. Vhodné i jako investice pro výstavbu 3-5 RD či pro rekreační a podobné účely (penzion atd.) Výměra pozemku je 5.504 m2. Možnost dokoupení dalších cca 1700 m2 sousedního pozemku od státu. Vzdálenost od Brna cca 26 km, 4 km od Klobouk u Brna. Cena je 300,-Kč/m2.

klobouky

klobouky

2009-07-17 13:56:08

bezva kloboučky, jeden je se šnůrkama a druhý bez šnůrek, cena za oba, pošta -dohodou

RD 3+1 Klobouky u Brna, pozemek 282 m2, 2 garáže. Dům je určen k rekonstrukci. Klobouky u Brna

RD 3+1 Klobouky u Brna, pozemek 282 m2, 2 garáže. Dům je určen k rekonstrukci. Klobouky u Brna

2010-05-24 00:00:00

RD 3+1 Klobouky u Brna, pozemek 282 m2, 2 garáže. Dům je určen k rekonstrukci. Klobouky u Brna Prodej řadového rodinného domu 3+1 v obci Klobouky u Brna. Dům je určen k rekonstrukci. Pozemek celkem 282 m2, z toho zastavěná plocha 193 m2, k domu patří 2 garáže, dům má dvorek, nemá zahradu. Dům je zděný, přízemní s podkrovím, v klidné části obce. Je prostorný - dobře situovaný, má pěknou velkou terasu. IS: nová elektřina a obecní kanalizace, obecní vodovod, plyn, topení - elektrické přímotopy, ohřev vody - elektrický průtokový ohřívač.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

bezva kloboučky, jeden je se šnůrkama a druhý bez šnůrek, cena za oba, pošta -dohodou, hledám, koupím,klobouky, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace