Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Lehký, sportovní kočárek vhodný od narození do 36 měsíců s použitím přenosných vaniček na dítě. Rozměry rozloženého kočárku: 76x92x88 ŠxVxD Rozměry složeného kočárku: 76x81, 5x38 ŠxVxD Celková hmotnost: 15, 5 kg Nosnost kočárku: 40 kg Splňuje evropskou normu EN 1888 - 5-ti bodový bezpečnostní pás - dětská hlavová a zádová výztuž, vhodné i pro nesedící děti - potahy vyztužené molitanem - 4 nafukovací kola o průměru 30 cm - přední kola otočná o 360° s možností aretace přímé jízdy - nazávislé polohování nohou a zad samostatné pro každé dítě - 2 samostatné stříšky, samostatně polohovatelné, s možností odepnutí a použití jako sluneční clony - každá stříška má plastové okénko s možností zakrytí - polohovací rukojeť od 81, 5 do 114, 5 cm - velký, snadno přístupný nákupní košík - odlehčený hliníkový rám - prostorné sezení, pro každé dítě 33-35 cm Příslušenství: - 2 zateplené nánožníky - 2 přední madla s možností sklápění a odnímání - 1 pumpička - 2 originální přenosné vaničky na dítě 3v1 - 2 originální fusaky. V různých barvách. Poštovné zdarma!!!, hledám, koupím,Kočárek Bumbleride INDIE TWIN, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace