Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám dětskou elektrickou čtyřkolku, velice zachovalou,téměř neježděnou.Má široká a velká kola,je vhodná pro jízdu v terénu i v trávě.Rychlost elektrické čtyřkolky se ovládá sešlápnutím pedálu pravou nohou a uvolněním nohy z pedálu,začne čtyřkolka sama brzdit.Na řidítkách má akcelátor plynu-začne prudce zrychlovat.Má dva silné motory,náhon na obě kola.Použité kvalitní materiály,silné odolné plasty.Široká velká kola.Rozměry a parametry:délka: 108cm,výška:67cm,šířka:71cm,váha:20 kg,nosnost:40kg,rychlost:3-7km v hod!,2x motor 35 Watt!,na baterii 12V/10 Ah,dobíječka:z 220V na 12V/1000mA splňující normu CE,Emc,čas nabíjení baterie:8 až 10 hod. při úplném vybití. Délka provozu při plném nabití:1 až 2 hod.Elektrická čtyřkolka nevyžaduje mimo dobíjení a mytí jinou údržbu.Jízdou v elektrické čtyřkolce bude Vaše dítě všude středem pozornosti a zájmu okolí.Cena čtyřkolky je bez baterie, nutno dokoupit., prodám, na prodej,Prodám el. dětskou čtyřkolku, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace