Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

ruční šlehač se stojanem a mísou * doplňkem je odnímatelné víko s otevíratelným plnícím otvorem pro přidávání příměsí, při nadzvednutí stojanu zůstává toto víko uchyceno na stojanu - dojde i k nadzvednutí víka. * 5 rychlostních stupňů * turbo stupeň * kompletním příslušenství: 2 šlehací a 2 hnětací pochromované metly, nástavec pro ponorné mixování * mísa o objemu 3 l a víkem s plnícím otvorem * pohon pro otáčení mísy * tlačítko pro uvolňování nástavců * barva bílá * napětí 230 V ~ 50 Hz * příkon 300 W * rozměry 29 x 33 x 22 cm 2 roky záruka, hledám, koupím,Ruční šlehač Hyundai HMB 205W s mísou, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace