Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Zdraví našich dětí je pro nás jednou z priorit a proto od 1.1.2013 1 x měsíčně budeme navštěvovat plavecký bazén a 4x měsíčně budeme navštěvovat solnou jeskyni. Snažíme se, co nejlépe připravit děti na docházku do ZŠ a z tohoto důvodu spolupracujeme s AJ pedagogem....(stále v jednání), který k nám bude pravidelně docházet a bude učit děti nenásilnou formou anglický jazyk. Prozatím jej učí naše paní učitelka. Učíme se základy matematiky, češtiny, malujeme, hrajeme různé hry, učíme se básničky a za doprovodu hudebního nástroje zpíváme písně, povídáme si o jednotlivých tématech, ročním období, učíme se, co znamenají jednotlivé profese např. hasiči, záchranáři, policie,…, učíme se poznávat mezilidské vztahy, protiklady ( dobro / zlo , láska / nenávist , pravda / lež, atd ...). Ve vybavení školky kromě standardních hraček vhodných pro jednotlivé věkové kategorie je kladen zvláště důraz na hračky, které děti inspirují k aktivní hře (např. skládačky). O děti pečují kvalifikovaní pedago, prodám, na prodej,Školka Medvídek Prosek, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace