Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám 2 vysoce kvalitní, značkové a odolné dětské zimní fusaky s reflexními prvky. Fusaky jsou opravdu ve vynikajícím stavu, tj. bez zaprání, skvrn, děr apod. Vhodný od 0-3M. Má 3 způsoby využití: 1.autosedačka, 2. hluboká korba, 3. sportovní kočárek. Hlavní výhody:1. Rozpínací kapuca chrání před nepřízní počasí. 2. Šest universálních prostupů pro použití bezpečnostních popruhů na kočárku i autosedačce. 3. Zajištění proti sklouzávání stahováním a fixačními karabinami.4. Celoodepínací přední díl a nánožník usnadňuje manipulaci s děťátkem a poskytuje tepelný komfort a možností větrání.5.Připnutí a odepnutí nánožníku umožňuje změnu velikosti fusaku.6. Na vnitřek nánožníku je z důvodu zvýšené zátěže použit vysoce kvalitní, otíratelný SPORT materiál.Barevné provedení: vnitřní strana MIKROFLEECE - žlutá, vnější strana omyvatelná - šedý antracit.Je odolný proti vodě a větru, lze prát v pračce. Pořizovací cena 2200,- Kč za 1 ks, nyní 900,- Kč za jeden kus. Jsme z Prahy 4., prodám, na prodej,ZIMNÍ FUSAK - AESTHETIC Fusak CITY , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace