Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nebesa jsou jednou povlečená. Malá spí se mnou v pelíšku nebo v cestovní postýlce. Schovávala jsem je pro kamarádku, ale ta je dostala nečekaně darem od panimámy. Jsou vhodné pro kluka i holčičku, kupovala jsem je neutrální, nevěděla jsem, co budeme mít za poklad:-)Nemám komplet na čem vyfotit, postýlka už je prodaná. Toto je jediná fotka když jsme přišli z porodnice to v ní byla poprvé a naposled:-) Na té cestovní postýlce se to vyfotit nedá!!! Jedná se o nebesa nahoře s mašličkou, mantinel kolem postýlky, povlak na přikrývku a polštářek, ten není nikdy použit tudíž ani vyprán. Nebesa a mantinel jsou jednou vyprané po sundání a deka je v příloze, tam je vidět i reálné foto, ta je praná 2x. Držák je bílý kovový, pochopitelně v perfektním stavu!!!, hledám, koupím,Hráškově zelená nebesa 4 díly včetně držáku na ně!, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace