Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Praktický studentský batoh pro každodenní užívání s patentovanou silikonovou deskou o velikosti 19x30 bodů, to je 570 pozic pro vaše nápady. Batoh je vyroben z nepromokavého odolného polyesterového materiálu. Pro komfortní užívání má batoh ergonomicky tvarovaný zádový systém vyhovující náročným požadavkům studentských batohů. Popruhy jsou polstrované a nastavitelné, polstrované je i madlo. Pro příjemné užívání můžete využít posuvný kompresní hrudní pás na přezku a stabilizační pás pro nasazení na madlo kufru. Uvnitř batohu je polstrovaná kapsa pro notebook velikosti 15", dostatečné množství místa pro dokumenty formát u A4 a věci denní potřeby. Po obou stranách batohu jsou kapsičky, do kterých lze umístit 1,5 l láhev. Ke každému batohu zdarma přikládáme 3x balíček approx. 240 ks Pixelů a minigalerii se čtyřmi obrázky. Materiál: Nylon, Silikon. Rozměry: 33x47x20. Hmotnost: 1,1 Kg. Deska pro pixely: Zdravotně nezávadný silikon. Kapsa na 15' notebook. Stav: Nový se zárukou. , prodám, na prodej,Pixel studentský batoh + 2 sady , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace