Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám nový batoh Žákovský batoh má tři hlavní kapsy. Přední kapsa batohu je uvnitř rozdělena přepážkou, na které jsou našity kapsičky pro mobilní telefon a stravenky. Prostřední kapsa má na své zadní straně našity dvě kapsy pro odkládání žákovská knížky a klíčů.. Hlavní kapsa je uvnitř rozdělena dvěma přepážkami, pro lepší uložení školních pomůcek (sešitů, knih). Na své zadní straně má našitu další přepážku s kapsou. Na obou stranách batohu jsou dvě menší kapsy k odkládání láhve s pitím, peněženky, kapesníčků. Žákovský batoh je vybaven polstrovanými zády, pro pohodlné a správné nošení. Dále je vybaven polstrovaným držadlem a výškově nastavitelnými řemeny, na kterých je našita plastová karabina, která umožňuje pevnější usazení batohu na zádech. Jako hlavní materiál je použit Polyester 600D 72T s vodoodpudivou úpravou a při celkových rozměrech v.450 x h.200 x š.310mm a objemu 28 litrů, váží batoh pouhých 1,250 kg ! moderní žákovský batoh s tříletou zárukou !, prodám, na prodej,Žákovský batoh, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace