Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

NOVÉ těhotenské rifle GEORGE na vysoké těhulky, velikost 38. Materiál: modrá středně silná riflovina-nepružná. Rifle mají snížený pas s poutky na pásek, nad riflovinovým pasem je po celém obvodu vsazená pružná látka, která má uvnitř širokou gumu suplující těhotenský podpůrný pás a ve vrchní části těhotenskou seřizovací gumu. Vepředu mají rifle falešný punt a 2 kapsy a malou kapsičku, zezadu 2 kapsy červenomodřevyšívané. Rifle jsou proštepované modře a béžově.kalhoty jsou nové ještě s pypírovou visčkou. Míry: -celková délka měřená na boku kalhot: 108 cm, délka nohavic od švu v rozkroku: 82 cm, šířka přes stehno: 29 cm, šířka nohavic dole: 23 cm, šířka přes boky: 50 cm (měřeno 6 cm od švu v rozkroku), šířka pasu v místech kde je riflovinový pas: 51 cm, šířka pasu v místech kde nahoře končí pružná látka: 39 cm a po natažení až 54 cm, výška předního sedu celková: 27 cm (z toho pružná látka 7 cm), výška zadního sedu celková: 42 cm (z toho pružná látka 7 cm). Cena 425, - Kč (0f.281.140), hledám, koupím,NOVÉ těhotenské rifle GEORGE na vyšší těhulku, velikost 38., hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace